• AFSLANKEN PAKKET

AFSLANKEN PAKKET

Wil je op een gezonde manier vet verliezen? Dan is het AFSLANKPAKKET de perfecte keuze voor jou. Met zorg samengesteld door onze specialisten, zodat jij jouw droomlichaam kan realiseren.
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (999)
Reviews:

€105,30 €85,00

Incl. btw

Vet verbranden met het AFSLANK PAKKET

Snel afvallen kan alleen wanneer je de juiste keuzes maakt. Om het jou iets gemakkelijker te maken, hebben wij al een paar keuzes gemaakt. Onze beste adviseurs hebben 4 producten samengesteld die samen de perfecte combinatie vormen om vet te verbranden zonder dat je een crashdieet hoeft te volgen.

Wat zit er in het AFSLANK PAKKET?

Het afslank pakket bevat de volgende 4 producten:

 • Saint Fit Whey Protein Isolate 1000 gram
  Een eiwitshake is onmisbaar tijdens een periode van afslanken. Eiwitten zijn één van de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam. Het zorgt voor bescherming van spieren, huid, botten en andere weefsels.
 • NOW Omega-3 Plus
  Omega 3 Plus zijn vetzuren en dit zijn metabolische actieve vetzuren. Het stimuleert de vetverbranding en zal opgeslagen vet makkelijker verbranden. Bovendien geeft het sneller een vol gevoel in de maag en de honger komt minder snel terug.
 • Bragg Appel Cider
  Appel cider heeft vele gezondheidsvoordelen die helpen bij vet verbranden en daarmee afslanken. Appel cider versnelt de stofwisseling, stimuleert de vetverbranding en vermindert het hongergevoel.
 • NOW Acetyl-L-Carnitine 
  L-Carnitine is een onmisbare stof bij het transporteren van vetten door het lichaam en speelt een essentiële rol bij de vetstofwisseling.


Is het AFSLANK PAKKET voor mij de juiste keuze?

Als je graag op een gezonde en verantwoorde manier snel vet wil verliezen, dan is het afslank pakket perfect voor jou. GEEN crashdieet, NIET alles moeten laten staan, GEWOON de juiste keuzes maken. Dit pakket is bestemd voor iedere man of vrouw die graag vet wil verbranden, ongeacht leeftijd of hoe vaak je sport.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen