Losse schema's

Ga zelf aan de slag met een los schema

Je hebt de juiste ondersteuning nodig om jouw doelen waar te maken. Wil jij zelfstandig aan de slag, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een goed plan? Dan kunnen wij je met een los schema perfect op weg helpen. Je hebt bij ons de keuze uit een voedingsschema, trainingsschema of een combinatie van beiden.

Alle losse schema's zijn op maat gemaakt

Een plan werkt alleen als het op jouw situatie afgestemd is. Wij zorgen er daarom voor dat we een schema creëren dat helemaal op jouw voorkeuren en doel is afgestemd. Door middel van een intakeformulier dat we naar je toesturen, maken we een analyse van jouw huidige leefstijl. Op basis van die analyse en het doel dat wij samen opstellen, creëren wij een schema dat helemaal naar jouw behoeften geschreven is. Door deze persoonlijke benadering ontvang jij hét schema waar je jouw doel mee kunt gaan realiseren.

Uit welke losse schema’s kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden:

Voedingsschema     Trainingsschema     Voedings- & Trainingsschema

Heb je vragen over onze losse schema's?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn per e-mail en telefoon bereikbaar en helpen je graag verder.