• NOW NOW L-Glutamine Poeder 170gram
 • NOW NOW L-Glutamine Poeder 170gram

NOW NOW L-Glutamine Poeder 170gram

L-Glutamine is een zeer divers aminozuur en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem en herstel van het lichaam.
Levertijd:
1-2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3)
Reviews:
€23,95
Incl. btw

Het aminozuur L-Glutamine heeft een ontzettend belangrijke rol bij veel stofwisselingsprocessen. Het is een stof die zelf door het lichaam aangemaakt kan worden, maar het is zeer goed mogelijk dat er een tekort aan is in het lichaam. Met name wanneer men veel inspanning van het lichaam vraagt is dit het geval. Dan is het aan te raden L-Glutamine als voedingssupplement te gebruiken. Tekorten kunnen leiden beschadigingen aan lichaamscellen, spierweefsel en uiteindelijk zelf leiden tot verzwakking van het immuunsysteem.

De rol van L-Glutamine voor het lichaam

L-Glutamine dient als belangrijke bron van stikstof. Stikstof, een molecuul, is nodig om aminozuren aan te maken. Tijdens inspanning van het lichaam ontstaan microbeschadigingen in het weefsel van spieren. Hierdoor wordt het lichaam aan het werk gezet om te herstellen. Tijdens opbouw en herstel van het lichaam is er extra stikstof nodig om aminozuren aan te vullen waar het op dat moment niet genoeg van heeft. De aminozuren dienen als basis om beschadigingen in het weefsel te herstellen.
Daarnaast is L-Glutamine ook zeer belangrijk als goede energiebron. Het lichaam kan L-Glutamine namelijk omzetten in glucose en zo als energiebron gelden.

Waarom L-Glutamine in poedervorm?

Voor het beste resultaat wordt aangeraden L-Glutamine in poedervorm te gebruiken. Er zijn twee belangrijke redenen te benoemen waarom L-Glutamine poeder de voorkeur heeft boven capsules, tabletten en mix-producten: het is de beste kwaliteit zuivere stof en zeer nauwkeurig als het aankomt op het behalen van de dagelijkse dosering.
åÊ

L-Glutamine poeder eigenschappen

 • Zuiverste vorm van L-Glutamine
 • Nauwkeurige dosering mogelijk
 • Belangrijk voor het immuunsysteem
 • Ondersteunt herstel van weefsel en cellen
 • Eenvoudig door het lichaam om te zetten als bruikbare energiebron

Overige kenmerken NOW L-Glutamine Poeder

 • IngrediÌÇnten
  Aminozuur
 • Inhoud
  170 g
 • Bijzonderheden
  Aminozuurpreparaat. Natuurlijke variaties in kleur en geur van dit product zijn mogelijk.
  Geschikt voor vegetariÌÇrs.
 • Gebruiksadvies
  1-2 maal daags een niet afgestreken theelepel (å± 5 gram) oplossen in vloeistof. Bij voorkeur op een lege maag innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.
 • Bewaaradvies
  Koel (maar niet in de koelkast), droog en buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Waarschuwing
  Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw gezondheidsprofessional, arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of onduidelijkheden.
 • Allergeneninformatie
  Vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, noten.

L-Glutamine poeder in combinatie met andere supplementen
Alleen L-Glutamine poeder zal er niet voor zorgen dat de essentiÌÇle aminozuren volledig worden aangevuld. EssentiÌÇle aminozuren kunnen NIET door het lichaam zelf worden aangemaakt en dienen uit andere bronnen te komen, bijvoorbeeld voeding en supplementen.åÊ
Om te zorgen dat het lichaam optimaal kan herstellen is het gebruik van L-Glutamine, een goede eiwitshake en een BCAA product een perfecte combinatie. Zo ben je er zeker van dat het lichaam de essentiele aminozuren in de juiste verhouding binnenkrijgt.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen