Personal Training

Personal Training is dé manier om de beste resultaten uit je training te halen. Voor veel mensen geldt dat Personal Training een stok achter de deur is, ze net dat stapje meer kunnen zetten en doordat je resultaat gaat zien, wordt het trainen ook steeds leuker. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen een personal trainer in te schakelen. Met elkaar en zeker onder begeleiding van een personal trainer ligt resultaat binnen handbereik en kun je jouw doel echt realiseren.

Is Personal Training bedoeld voor mij?

Ieder doel kan behaald worden met personal training. Wil je afvallen? Of juist spieren opbouwen? Conditie verbeteren? Of heb je gewoon een reden nodig om je leven gezonder en fitter in te richten? Wat het doel ook is, wij zorgen ervoor dat het trainingsplan op jou is afgestemd. Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat je 200% voor je doel gaat en gaandeweg het proces zal je merken dat je veel meer in je hebt dan je ooit voor mogelijk hebt gehad.

Hoe gaat Personal Training bij Saint Fit in zijn werk?

Voor we beginnen, kijken we naar je huidige situatie. Dit doen we door middel van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we meteen wat jouw persoonlijke doelen zijn. We hebben dan voldoende informatie om samen tot een trainingsplan te komen dat helemaal afgestemd is op jouw situatie en het doel waar jij naartoe wilt werken. Tussentijds hebben we diverse momenten om jouw voortgang te meten om te zien of we nog steeds op de juiste weg zitten.

Wie is de trainer?

Mede-eigenaar van Saint Fit en voedings- en trainingsexpert Jesse Brugman is jouw trainer. Jesse is zijn gehele leven al bezig met lichaam in combinatie met voeding en sport. De laatste jaren is hij nadrukkelijk in de sport- en gezondheidsbranche actief, zowel zakelijk als privé.

Personal Training in Den Haag

Onze vaste locatie waar wij Personal Training verzorgen is bij Sky Health, een prachtige faciliteit waar enkel en alleen personal training wordt gegeven. Je bent dus verzekerd van persoonlijke aandacht zonder de drukte van een normale sportschool waar iedereen in en uit kan lopen. Sky Health is gevestigd in het centrum van Den Haag en is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Elders in het land Personal Training?

Afhankelijk van de condities is het bespreekbaar om ergens anders in het land Personal Training te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. 

Wat zijn de prijzen voor Personal Training?

Onze prijzen zijn gebaseerd op een 60-minuten durende sessie.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Personal Training

Wil je meer weten over Personal Training?

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou op gebied van Personal Training, pak dan de telefoon of je computer en laat van je horen. We bespreken graag verder waar en hoe we jou kunnen bijstaan.