Betaalmethoden

Betalen gaat veilig en gemakkelijk via onderstaande mogelijkheden:

iDeal
Iedere Nederlandse rekeninghouder met een bankpas en kaartlezer kan gemakkelijk via iDeal betalen. Bij deze betaalmethode handel je de betaling van de bestelling direct af via je eigen bank. Indien je voor deze betaaloptie kiest, word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht direct klaar staat. Je rekent vervolgens af in de veilige en vetrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door jouw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Creditcard
Via onze beveiligde SSL betaalomgeving is het mogelijk je creditcardgegevens in te voeren. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een juiste afhandeling. Er vindt na betaling direct een reservering op je creditcard plaats. De creditcard wordt echter pas belast op het moment dat de bestelling is verzonden.

Bankoverschrijving
Tijdens het betaalproces kun je kiezen voor bankoverschrijving. Je dient het factuurbedrag zelf aan ons over te maken op het rekeningnummer dat te zien is nadat je voor bankoverschrijving hebt gekozen.

PayPal
Betalen met PayPal is gemakkelijk en supersnel. Tijdens het bestelproces kies je voor PayPal, en je wordt direct doorgeleid naar je eigen PayPal account. Na betaling zal de bestelling, mits op werkdagen besteld voor 15:00 uur, direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden. 

Bancontact / Mister Cash
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Je wordt vervolgens doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Zodra de betaling is afgerond en wij hiervan bevestiging hebben, zullen we overgaan tot verzending.