Verzenden & retourneren

Verzenden door Saint Fit

Verzendkosten
Alle bestellingen vanaf € 50,- worden gratis door ons verzonden. Voor bestellingen onder de € 50,- worden de verzendkosten doorbelast aan de klant. Deze zijn afhankelijk van het type pakket: voor een brievenbuspakje binnen Nederland vragen wij een bijdrage van € 3,95 en voor het versturen van een pakket binnen Nederland vragen wij een bijdrage van € 7,95. Geen zorgen: je hoeft dit uiteraard niet zelf te berekenen. Tijdens het afrekenen wordt automatisch vastgesteld welk type pakket het betreft. 

Levertijden
Per e-mail houden wij je volledig op de hoogte over de fase waarin de bestelling zich bevindt. Onze klanten uit Nederland ontvangen een e-mail met een Track & Trace code. Deze ontvang je zodra wij de zending hebben aangeleverd bij PostNL en de Track & Trace code bij ons bekend is. De gemiddelde levertijd voor klanten uit Nederland is:

 Besteld voor 15:00 uur   

 Geleverd op 

 Maandag

 Dinsdag

 Dinsdag

 Woensdag

 Woensdag

 Donderdag

 Donderdag

 Vrijdag

 Vrijdag

 Zaterdag

 Zaterdag

 Dinsdag

 Zondag

 Dinsdag

 

 Besteld na 15:00 uur      

 Geleverd op 

 Maandag

 Woensdag

 Dinsdag

 Donderdag

 Woensdag

 Vrijdag

 Donderdag

 Zaterdag

 Vrijdag

 Zondag

 Zaterdag

 Dinsdag

 Zondag

 Dinsdag


Klanten uit België ontvangen ook meteen na verzending een e-mail van ons. De gemiddelde levertijd bij een bestelling die op werkdagen voor 15:00 uur is geplaatst, is als volgt:
Brievenbuspakje: 2-3 werkdagen
Pakket: 1-2 werkdagen

Wijzigen of retourneren van bestellingen

Bestelling wijzigen
Wil je een bestelling wijzigen die nog niet is verzonden door ons? Geen probleem. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. We passen dan meteen jouw bestelling aan.

Retourneren
Jouw bestelling heb je altijd 14 dagen op zicht. Mocht je binnen deze termijn één of meerdere artikelen willen retourneren, verzoeken wij je met onze klantenservice contact op te nemen. We starten meteen een retouraanvraag op.
De verzendkosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Deze zendingen zijn tevens voor risico van de koper. Dit betekent dat Saint Fit geenszins aansprakelijk kan worden gesteld voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Je wordt dan ook geadviseerd altijd een traceercode te vragen en deze goed te bewaren.

Voorwaarden retourneren:

  • Het product is niet gebruikt.
  • De verpakking is ongeopend.
  • De zending bevindt zich nog in originele staat. 

Indien mogelijk ontvangen we graag een kopie factuur of vermelding van order- of factuurnummer meegestuurd in de retourzending. Binnen 14 dagen nadat het artikel of artikelen retour is ontvangen, betalen wij het volledige aankoopbedrag van het product terug.